Μενού Κλείσιμο

Αριθμός απόφασης 53/2022

Αριθμός  53/2022

ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Τμήμα 4ο

Αποτελούμενο από τους Δικαστές Αικατερίνη Νομικού, Πρόεδρο Εφετών,  Παρασκευή Μπερσή, Εφέτη  και Σοφία Καλούδη, Εφέτη-Εισηγήτρια  και από τη Γραμματέα Τ.Λ..

Συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριο του την ………..,  για να δικάσει την υπόθεση μεταξύ των:

ΑΙΤΟΥΣΑΣ-ΚΑΛΟΥΣΑΣ-ΑΝΑΚΟΠΤΟΥΣΑΣ: Ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας …………., η οποία εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιό της δικηγόρο, Παναγιώτη Φακοντή.

ΚΑΘ΄ ΩΝ Η ΑΙΤΗΣΗ-ΚΛΗΣΗ- ΚΑΘ΄ΩΝ Η ΑΝΑΚΟΠΗ :

  1. ………., η οποία όρισε αντίκλητό της την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …………..
  2. ……….., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …………
  3. ……….., ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………..
  4. ………, η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  5. ………, η οποία όρισε αντίκλητό της την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……………
  6. ……….., ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………….
  7. ……… η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  8. ………, η οποία όρισε αντίκλητό της την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, …………
  9. ……….. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών…….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………..
  10. ………..ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  11. ………… ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  12. …………., ο οποίος όρισε αντίκλητό της την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …………
  13. ……….., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, …………..
  14. ……….., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, …………
  15. …………. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  16. …………., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……….
  17. …………., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………….
  18. ………… η οποία όρισε αντίκλητό της την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …….
  19. ………… ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  20. ………..η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  21. …………. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  22. ………. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  23. ………., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………..
  24. ……………, ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  25. …………, η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  26. …………., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………….
  27. …………, ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  28. ………….., η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, . ……. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  29. …………, η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  30. …………. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  31. …………, ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  32. ………….. η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  33. …………. ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …………
  34. ……….., ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………..ς και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  35. ………., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……….
  36. ……….. ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………..
  37. …………., ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …….
  38. …………, ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………..
  39. …………… του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  40. …………., ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  41. …………., η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  42. …………, η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  43. ……………….. η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  44. ……….., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …….
  45. …………. ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………..
  46. …………. ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………

47………… η οποία όρισε αντίκλητό της την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, κάτοικο ……..

  1. …………, η οποία όρισε αντίκλητό της την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ……..
  2. …………, ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, …….
  3. ……….., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………..
  4. …………. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …….
  5. ……… η οποία όρισε αντίκλητό της την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………..
  6. ……….η οποία όρισε αντίκλητό της την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …………..
  7. ………ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……………….
  8. ……….., η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  9. …………, η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  10. …………… ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  11. ………., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………..
  12. …………, η οποία όρισε αντίκλητό της την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …………
  13. …………., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………..
  14. … ………., η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……………
  15. ………, ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  16. ……….., ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  17. ………, ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………….
  18. ………., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………..
  19. ………. ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………..
  20. ……….. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …… . και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  21. ……….., ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……….και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………
  22. …………, ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  23. ………….., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, …………..
  24. ………… ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  25. …….., …………., η οποία όρισε αντίκλητό της την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………….
  26. …………. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……………
  27. …………., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………
  28. ………….. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, . ……….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………….
  29. ……….., ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  30. …………… ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  31. …………… ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  32. ………… ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………….
  33. …………, ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  34. …………. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  35. ……….., η οποία όρισε αντίκλητό της την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………….
  36. ……….. ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …………
  37. …………., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………..
  38. ………. η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………….
  39. …………. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………….
  40. ………., η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  41. ……………..η οποία όρισε αντίκλητό της την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …………..
  42. ………….. η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, κάτοικο …………
  43. ……………….η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………….
  44. …………., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………….
  45. …………., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………….
  46. ……………., ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……..
  47. …………. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  48. …………… ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  49. …………….., ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  50. …………., ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  51. ………… ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …. ….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  52. ..……., η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  53. ……………., η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  54. ……………. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  55. …………., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………..
  56. …………., η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, κάτοικο ………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  57. ………… ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  58. …. ., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, …………..
  59. …………. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  60. ……….., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………….
  61. …………….ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………
  62. ……………..η οποία όρισε αντίκλητό της την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………..
  63. ………….., ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …………και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………
  64. …………., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………….
  65. ……….., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………….
  66. …………., η οποία όρισε αντίκλητό της την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, …………..
  67. … ., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………..
  68. ……….., ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  69. ………. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …………..
  70. …………, ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………
  71. ……………… ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  72. ………….., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………….
  73. ………., …….., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………..
  74. …………, ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …………
  75. ………………., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………….
  76. …………., ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………. ……. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  77. ……………. ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …………
  78. ………… ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  79. …………… με την ιδιότητά της ως εξ αδιαθέτου κληρονόμος του ………… που απεβίωσε την 1.8.2007, η οποία όρισε αντίκλητό της την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……..
  80. ………….., με την ιδιότητά της ως εξ αδιαθέτου κληρονόμος του ………. που απεβίωσε την 1.8.2007, η οποία όρισε αντίκλητό της την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών………
  81. ………. με την ιδιότητά του ως εξ αδιαθέτου κληρονόμος του ……….. που απεβίωσε την 1.8.2007, ο οποίος όρισε αντίκλητό της την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………
  82. …………. η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………
  83. …………., ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………….
  84. ……….., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………..

132………….. ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, …………

  1. ……….., η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, . … …. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ….
  2. …………. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, κάτοικο …. …. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, …..
  3. ……….., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………..
  4. ………….. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, κάτοικο … .. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………
  5. ………..ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, κάτοικο ….. . και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  6. …………, κατοίκου Αθηνών, ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………
  7. …………… η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……..
  8. ………….., η οποία όρισε ως αντίκλητούς της αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, κάτοικο ………… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……….
  9. …………., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, …………
  10. …………., ο οποίος όρισε αντίκλητό του την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………….
  11. ………….. ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……….. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ……..
  12. ……….., η οποία όρισε αντίκλητό της την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, Δικηγόρο Πειραιά, ………….
  13. …………… ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ……… και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  14. …………., ο οποίος όρισε ως αντίκλητούς του αφενός την Ελευθερία Τσίτα του Νικολάου, Δικηγόρο Αθηνών, ………. και αφετέρου, την Θωμαΐδα Κ. Κόρλου, δικηγόρο Πειραιά, ………..
  15. ………….., ο οποίος όρισε ως αντίκλητό του την πληρεξούσια δικηγόρο του Αντωνία Ι. Τσίκα, δικηγόρο Αθηνών.
  16. …………..
  17. ………………. η οποία όρισε ως αντίκλητό της τον πληρεξούσιο δικηγόρο της Παναγιώτη Περάκη, δικηγόρο Αθηνών.
  18. ………….., δικηγόρος και κατοίκου ………..
  19. …………., δικηγόρος και ……….
  20. …………., δικηγόρος και ……..
  21. ………….., δικηγόρος, …….
  22. Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.), που εδρεύει στην Αθήνα, νομίμως εκπροσωπούμενος από τον Διοικητή του, δια του Προϊσταμένου του ΟΑΕΔ/ΚΠΑ 2 Πειραιά, εκ των οποίων οι : 8η, 13ος, 14ος, 17ος, 27ος, 36ος, 48η, 49ος, 50ος, 58ος, 60ος, 70ος, 74ος, 84ος, 91ος, 92ος, 102ος, 105ος, 107ος, 112ος, 113η, 119ος, 122ος, 129η, 135ος, 138ος, 141ος, 142ος, 144η, 148ος, 149η, 150η, 151ος, 152ος και 153ος εκπροσωπήθηκαν από την πληρεξούσιά τους δικηγόρο, Θωμαΐδα Κορλού, οι 147ος και 154ος δεν εκπροσωπήθηκαν από πληρεξούσιο δικηγόρο και οι λοιποί εκπροσωπήθηκαν από την πληρεξούσιά τους δικηγόρο, Ηλέκτρα Γιώτη.

ΠΡΟΣ ΟΝ Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

……….., δικηγόρο και κάτοικο Αθηνών, ο οποίος ενεργεί δυνάμει της με αριθμό 656/2007 απόφασης του Εφετείου Πειραιώς (Τμήμα Διακοπών – Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας), ως ειδικός εκκαθαριστής της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «……………», που εδρεύει στον Πειραιά, η οποία έχει υπαχθεί στο καθεστώς της ειδικής εκκαθάρισης του άρθρου 46 του ν.1892/1990 δυνάμει της πιο πάνω με αριθμό 656/2007 απόφασης του Εφετείου Πειραιά, ο οποίος παραστάθηκε αυτοπροσώπως.

Η αιτούσα-καλούσα-ανακόπτουσα κατέθεσε ενώπιον του παρόντος Δικαστηρίου την από 7.5.2021 (ΓΑΚ/ΕΑΚ ………/2021) ανακοπή κατ΄ άρθρο 979 ΚΠολΔ, της οποίας δικάσιμος  ορίσθηκε η 3η.2.2022.

Με την από  14.10.2021 (ΓΑΚ/ΕΑΚ  ………/2021) αίτηση- κλήση την οποία η αιτούσα-καλούσα-ανακόπτουσα κατέθεσε ενώπιον του κου Προέδρου Υπηρεσίας του Εφετείου Πειραιά,  δικάσιμος της προκειμένης υπόθεσης ορίσθηκε η αναφερόμενη στην αρχή της παρούσας απόφασης.

Η υπόθεση εκφωνήθηκε με τη σειρά της από το οικείο πινάκιο και συζητήθηκε.

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των παρασταθέντων διαδίκων, αφού έλαβαν διαδοχικά τον λόγο από την Πρόεδρο, αναφέρθηκαν στις έγγραφες προτάσεις που κατέθεσαν.

ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ

 Ι. Από τις εκθέσεις επίδοσης με αριθμούς ………/ 20-10-2021 της δικαστικής επιμελήτριας στο Εφετείο Αθηνών, ………. και ………./10-5-2021 της δικαστικής επιμελήτριας στο Εφετείο Αθηνών, . ..,  …/11-5-2021 της δικαστικής επιμελήτριας στο Εφετείο Αθηνών, ……., …/ 20-10-2021  της δικαστικής επιμελήτριας στο Εφετείο Αθηνών, …….., …/10-5-2021 της δικαστικής επιμελήτριας το Εφετείο Αθηνών, ………., και …/ 20-10-2021 της δικαστικής επιμελήτριας στο Εφετείο Αθηνών, …………, προκύπτει ότι ακριβές επικυρωμένο αντίγραφο της ένδικης ανακοπής και της με αριθμό κατάθεσης ………/2021 αίτησης -κλήσης, επιδόθηκε νόμιμα και εμπρόθεσμα στους απολειπόμενους των καθ’ών η ανακοπή, ήτοι στον 147ο καθ’ού η ανακοπή, ……….., και τον 154ο καθ’ού η ανακοπή, Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, καθώς και στον ειδικό εκκαθαριστή, ………… Συνεπώς, οι ως άνω καθών η ανακοπή πρέπει να δικασθούν ερήμην.

ΙΙ. Κατά το άρθρο 46α παρ. 10 του ν. 1892/1990, όπως το εδάφιο 1 αυτής αντικαταστάθηκε με το άρθρο 53 παρ. 3 του ν. 2224/1994 και το εδάφιο 2 προσετέθη με το άρθρο 2 παρ. 3 ν. 2702/1999, του οποίου η ισχύς άρχισε, κατ` άρθρο 17 αυτού, από τη δημοσίευσή του [7.4.1991], “ο εκκαθαριστής εντός 15 ημερών από τη μεταβίβαση του ενεργητικού κατά τα προαναφερόμενα, υποχρεούται να δημοσιεύσει σε δύο ημερήσιες εφημερίδες, μία Αθηναϊκή και μία της πρωτεύουσας του νομού της έδρας της επιχείρησης, πρόσκληση αναγγελίας απαιτήσεων προς ικανοποίηση των απαιτήσεων των πιστωτών. Οι δανειστές, εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της πρόσκλησης, έχουν δικαίωμα να αναγγείλουν τις απαιτήσεις τους. Στη συνέχεια ο εκκαθαριστής συντάσσει πίνακα κατάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 975 έως 979 και 1007 του ΚΠολΔ, εντός 15 ημερών από τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας αναγγελίας. Με τον πίνακα γίνεται η κατάταξη των δανειστών και για το μέρος του πλειστηριάσματος που τυχόν έχει πιστωθεί. Αρμόδιο για την εκδίκαση ανακοπών κατά του πίνακα είναι το εφετείο, στην περιφέρεια του οποίου έχει την έδρα του ο εκκαθαριστής. Στη δίκη ενώπιον του εφετείου εφαρμόζονται οι διατάξεις των παρ. 1, 2, 4, 5 και 6 του άρθρου 270 του ΚΠολΔ. Οι διατάξεις του παρόντος εδαφίου εφαρμόζονται και στους πίνακες κατατάξεως, που συντάσσονται από τους εκκαθαριστές των επιχειρήσεων, των οποίων το καθεστώς εκκαθάρισης διέπεται από τα άρθρα 9 και 10 ν. 1386/1983 …”. Από τις ανωτέρω διατάξεις συνάγεται ότι για την ανακοπή κατά πίνακα κατάταξης, που έχει συνταχθεί από εκκαθαριστή επιχείρησης, η οποία έχει τεθεί υπό ειδική εκκαθάριση, κατά τα άρθρα 46 παρ. 1 και 46α παρ. 1 του ν. 1892/1990, η αρμοδιότητα (του Εφετείου της έδρας του εκκαθαριστή) ορίζεται κατ` απόκλιση των ισχυόντων γενικών επί ανακοπών κατά της εκτελέσεως (άρθρο 933 ΚΠολΔ), αλλά ως προς την κατά τόπο αρμοδιότητα του δικαστηρίου (Εφετείου της έδρας της επιχείρησης) που αποφασίζει για τη θέση της επιχείρησης υπό ειδική εκκαθάριση.

ΙΙΙ. Εν προκειμένω με την υπό κρίση  ανακοπή η ανακόπτουσα Τράπεζα ζητεί να ακυρωθεί, άλλως μεταρρυθμισθεί, για τους ειδικότερα αναφερομένους σε αυτήν λόγους, ο από 19-4-2021 πίνακας κατάταξης πιστωτών της υπό ειδική εκκαθάριση τελούσας, κατ’ άρθρο 46 του ν. 1892/1990,  επιχείρησης, με την επωνυμία «……………», που συνέταξε ο διορισθείς δυνάμει  της με αριθμό 656/ 31-7-2007 απόφασης του Δικαστηρίου τούτου, εκκαθαριστής αυτής, …………., προκειμένου να αποβληθούν όλοι οι καταταγέντες καθ’ών η ανακοπή και να καταταγεί η ίδια στη θέση τους, για το ποσό των 3.032.289, 53 ευρώ. Με αυτό το περιεχόμενο, η  ανακοπή απαραδέκτως εισάγεται να δικαστεί ενώπιον του Δικαστηρίου τούτου, που τυγχάνει κατά τόπο αναρμόδιο, διότι ο  ως άνω διορισθείς ειδικός εκκαθαριστής, …………, έχει την έδρα του στην οδό ………… στην Αθήνα, δηλαδή εντός της  Περιφέρειας του Εφετείου Αθηνών, με αποτέλεσμα  αρμόδιο προς εκδίκαση της υπόθεσης να είναι εν προκειμένω το Τριμελές Εφετείο Αθηνών κατ’άρθρο 46Α παρ.10 ν. 1892/1990, όπως αυτό ίσχυε κατά τον χρόνο έκδοσης της προαναφερόμενης με αριθμό 656/ 31-7-2007 απόφασης του Δικαστηρίου τούτου, με την οποία η εν λόγω επιχείρηση τέθηκε σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, το οποίο και εφαρμόζεται εν προκειμένω (δυνάμει των διαχρονικού δικαίου διατάξεων των  άρθρων 182 παρ.1 του ν. 3588/2007 και 265 παρ. 1 ν. 4738/2020). Ήδη δε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών εκκρεμεί προς συζήτηση στη δικάσιμο στις 25-1-2022 η με αριθμό έκθεσης κατάθεσης ……../2021 ανακοπή του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ» κατά του αυτού πίνακα κατάταξης. Μετά ταύτα, πρέπει το Δικαστήριο τούτο να κηρυχθεί κατά τόπο αναρμόδιο, κατά παραδοχή της σχετικής ένστασης, που προέβαλαν  άπαντες οι παριστάμενοι καθών οι ανακοπή, και να παραπεμφθεί η υπό κρίση ανακοπή, κατ` άρθρο 46 ΚΠολΔ, στο καθ` ύλην και κατά τόπον αρμόδιο Δικαστήριο, ήτοι το Τριμελές Εφετείο Αθηνών. Τέλος, τα δικαστικά έξοδα των παρασταθέντων διαδίκων πρέπει να συμψηφιστούν μεταξύ τους (άρθρο 179 ΚΠολΔ), ενώ  δεν θα οριστεί παράβολο ερημοδικίας, διότι δεν επιτρέπεται άσκηση ανακοπής ερημοδικίας (άρθρο 937 παρ. 1β ΚΠολΔ) σε δίκες που αφορούν την εκτέλεση.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΔΙΚΑΖΕΙ ερήμην των 147ου και 154 ου των καθών η ανακοπή και αντιμολία των λοιπών διαδίκων.

ΚΗΡΥΣΣΕΙ εαυτό αναρμόδιο κατά τόπο και ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ την υπόθεση προς συζήτηση ενώπιον του καθ ‘ύλην και κατά τόπο αρμοδίου  Δικαστηρίου, δηλαδή του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών.

ΣΥΜΨΗΦΙΖΕΙ τα δικαστικά έξοδα  των παρισταμένων διαδίκων μεταξύ τους.

Κρίθηκε, αποφασίσθηκε στον Πειραιά την 21η Ιανουαρίου 2022 και δημοσιεύθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2022 σε έκτακτη και δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριο του Δικαστηρίου αυτού με απόντες τους διαδίκους και τους πληρεξούσιους δικηγόρους όσων εξ αυτών παραστάθηκαν.

    Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ